Од 24 јуни La Familia Liquor Tobacco Gift shop и во Скопје!

Огромна благодарност до сите што го следеа онлајн отворањето.
Од денес ве очекуваме и лично да не посетите на булевар Партизански одреди бр.47 веднаш до Универзална сала.
La Familia те почитува тебе и твојот паричник.
Дојди и увери се зошто сме една фамилија.

La Familia подарува!

На секој нов член на нашата фамилија му доделуваме попуст од 10% при првото купување
Се што треба да направиш е да ја потполниш формата подолу и ваучерот за попуст ќе пристигне на твојот емејл.
Понудата се однесува на целиот асортиман во Скопје (освен за цигари и игри на среќа) и важи до 01.07.2020
Се гледаме во La Familia!

Забранета продажба алкохол на лица под 18 години. 

preloader