La Familia те поканува!

  • Ако си тука, чувствувај се поканет да присуствуваш на големото отворање на La Familia Liqour, Tobacco & Gift Shop, Скопје.
  • Ова значи дека ти си дел од нашата фамилија!
  • Здравствената криза нè спречува да се дружиме лично, па затоа присуствувај онлајн, во живо, на отворањето на нашата и твојата специјализирана продавница.

Кога?

  • Онлајн отворањето ќе се случува на 24 јуни, 2020 година, со почеток во 19:00 часот. 
  • Внеси ги твоите податоци, важни се за две работи:
  • Да добиеш на подарок вредносен ваучер.
  • Да те потсетиме и да ти испратиме линк за следење на онлајн отворањето.

Што е La Familia?

La Familia е Liqour, Tobacco & Gift Shop, свеж концепт, којшто нуди фокусирани содржини во портфолиото за пошироката потрошувачка публика, со тематско ентериерно уредување, како контрапункт од некои минати времиња – за некого бурни, за некого носталгични; и модерното доба – претставено со воведување на новите трендови и технологии во малопродажбата.

preloader