IMG_8938-14 (1)
PEX_3476
IMG_8941-17

Previous
Next

La Familia започна со директна достава на вашите нарачки во Скопје.

Доставата ја вршиме со La Familia препознатливото, специјализирано електрично возило, 100% еколошки, 100% сигурно.

Нарачките можете да ги направите на телефонот +389 71 810000, а нашите асистенти за продажба со задоволство ќе ви стојат на располагање за дополнителни информации за да го направите вистинскиот избор.

Задолжително треба да ја пополните формата подолу, со што ја потврдувате и нарачката.

Се гледаме пред Вашиот дом! 

Срдечно,

La Familia Тим

preloader