Untitled design (3)

Add a subheading (5)
*Забранета продажба на алкохол на лица под 18 години

Доставата од 150 денари не е вклучена во цената на пакетите.

Со нарачани 2 или повеќе пакети, доставата е бесплатна.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок до 3 работни дена на целата територија на Р.С. Македонија.

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци, веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

preloader