Добредојде во

La Familia

Каде се наоѓаме

Велес

Локација: Ул. Благој Ѓорев 59/1/1

Телефон: +389 71 966 665

Скопје

Локација: Бул. Партизански Одреди 47

Телефон: +389 71 810 000

Скопје

Локација: East Gate Mall -2 кат

Телефон: +389 71 223 000

Кавадарци

Локација: Ул. Маршал Тито бр.8

Телефон: +389 76 888 585


Што е La Familia?

La Familia е малопродажен објект во форматот на Liquor, Tobacco & Gift Shop, концепт во кој што нудиме фокусирани содржини во портфолиото за поширока потрошувачка публика, со тематско ентериерно уредување, како контарпункт од некои минати времиња.Претставено со воведување на новите трендови како што се, на пример, дигитални презентации и нотификации за призводите на самото место и уште многу друго што ќе не одвојува од останатите на понудата на пазарот.


Прочитај повеќе

Дел од нашето портфолио


Алкохолни пијалаци

Вино

Прехранбени производи

Безалкохолни пијалаци

Подароци

Пури и цигари

Свежо цвеќе

Секаков вид на услуги –
Трансфер на пари
Игри на среќа

preloader