Добредојде во
La Familia

Што е La Familia?

La Familia е малопродажен објект во форматот на Liquor, Tobacco & Gift Shop, концепт во кој што нудиме фокусирани содржини во портфолиото за поширока потрошувачка публика, со тематско ентериерно уредување, како контарпункт од некои минати времиња.Претставено со воведување на новите трендови како што се, на пример, дигитални презентации и нотификации за призводите на самото место и уште многу друго што ќе не одвојува од останатите на понудата на пазарот.


Прочитај повеќе

preloader