La Familia Wines

Chardonnay

“Почувствувај го богатството на вкусови во секоја следна голтка. Ја споивме елеганцијата и историјата во една единствена капка, за твое хедонистичко уживање. Стани и ти дел од нашата фамилија!”

Вино со контролирано потекло со златно-жолта боја, со изразена полна структура и богати ароми на тропски овошја и со дискретни свежи ноти на киселини, кои го водат виното кон долг, впечатлив завршеток.

Берба 2019 година.

Температура за конзумација од 8°Ц до 10°Ц

Спарување со храна: тестенини и пилешко со бел сос, секаков вид сирења…

La Familia Wines

Контакт

Скопје – Булевар Партизански одреди бр47/2/3 

Велес – Ул. Благој Ѓорев 59/1/1

Број за контакт – +389 71 810 000

[email protected]

 

preloader