La Familia Wines


Cuvée Red

Црвената, бојата на страста! Ти ја носиме страста директно од одбраните македонски виногорја, во комбинација на неколку внимателно селектирани сорти. Стани и ти дел од нашата фамилија!”

Црвено вино со географска ознака создадено од сортите на грозје Вранец, Каберне Совињон и Пино Ноар, со длабока рубин црвена боја. Се одликува со ароми на црни и црвени плодови, со меки изразени танини, добра структура и долг послевкус.

Температура за конзумација од 18°Ц до 20°Ц

Спарување со храна: свинско и пилешко месо, печурки…


Нарачај веднаш

La Familia Wines

Rose
Vranec
Cuvée Red
Cuvée White
Temjanika
Chardonnay


Контакт

Скопје – Булевар Партизански одреди бр47/2/3 

Велес – Ул. Благој Ѓорев 59/1/1

Број за контакт – +389 71 810 000

[email protected]

 


Facebook


Instagram


Envelope

preloader