La Familia Wines


Rose

“Моменти на нежност, мигови за опуштање. И сето тоа донесено во една капка розов нектар, наменета за тебе. Уживањето е твое, задоволството е наше. Стани и ти дел од нашата фамилија!”

Розе вино од сортата на грозје Каберне Совињон, со нежна розе рубин боја. Ароми на јагода, малина и капина, со балансирани киселини на вкус, полност и елегантен завршеток.

Берба 2019 година.

Температура за конзумација од 8°Ц до 10°Ц

Спарување со храна: овошни десерти…


Нарачај веднаш

La Familia Wines

Rose
Vranec
Cuvée Red
Cuvée White
Temjanika
Chardonnay


Контакт

Скопје – Булевар Партизански одреди бр47/2/3 

Велес – Ул. Благој Ѓорев 59/1/1

Број за контакт – +389 71 810 000

[email protected]

 


Facebook


Instagram


Envelope

preloader