La Familia Wines


Temjanika

“Нема поголем предизвик од тоа да го донесеме најдоброто за тебе, пред тебе. Ние во La Famila сите заедно сме едно големо семејство, се грижиме еден за друг. Стани и ти дел од нашата фамилија!”

Бело вино со контролирано потекло од сортата на грозје Темјаника со нежна златна боја. Се одликува со ароми на бели цветови, мед и хербалност, со добар баланс на вкус и фин завршеток.

Берба 2019 година.

Температура за конзумација од 8°Ц до 10°Ц

Спарување со храна: секаков вид сирења, десерти без чоколадо…


Нарачај веднаш

La Familia Wines

Rose
Vranec
Cuvée Red
Cuvée White
Temjanika
Chardonnay


Контакт

Скопје – Булевар Партизански одреди бр47/2/3 

Велес – Ул. Благој Ѓорев 59/1/1

Број за контакт – +389 71 810 000

[email protected]

 


Facebook


Instagram


Envelope

preloader