La Familia Wines


Vranec

“Водиме особена грижа да ти го понудиме најдоброто од Македонија, од старите мајстори на винскиот занает. Пробај го специјално создадениот Вранец од нас за тебе. Стани и ти дел од нашата фамилија!”

Со наситена виолетова боја, со изразени ароми и интензивни овошни ноти од презреани црвени плодови, полна структура со балансирани танини и елегантен завршеток.

Берба 2019 година.

Температура за конзумација од 18°Ц до 20°Ц

Спарување со храна: зрели меса, сирења…


Нарачај веднаш

La Familia Wines

Rose
Vranec
Cuvée Red
Cuvée White
Temjanika
Chardonnay


Контакт

Скопје – Булевар Партизански одреди бр47/2/3 

Велес – Ул. Благој Ѓорев 59/1/1

Број за контакт – +389 71 810 000

[email protected]

 


Facebook


Instagram


Envelope

preloader