La Familia
Wines


Нарачај веднаш

La Familia Wines

Која е тајната состојка на македонските вина, која ги прави Живи – отсликувајќи ја вековната историја на секоја педа почва; Мирисни – рефлектирајќи ги плодовите на секоја грутка земја; Непокорни – глаголејќи за карактерот на секоја гранка лоза?

Едноставно: Сонцето! Тоа кај нас секогаш свети најсилно…

Ние во La Familia се обидоваме да дадеме наш придонес кон винската култура. За тебе го одбравме најдоброто од централно-македонските виногорја, ги ангажиравме старите вински мајстори и сето тоа го преточивме во чаша вино.

La Familia Wines е наш одговор на амалгамот Земја, Сонце, Вино.

La Familia Wines ги предизвикува пасионирани познавачи, ги охрабрува љубопитните ентузијасти.

 

Стани и ти дел од нашата фамилија!

https://lafamilia.mk/wp-content/uploads/2021/01/FIN1R-2.mp4

La Familia Selection

01
IMG_2937-min

Temjanika


прочитај повеќе

02
IMG_2943-min

Chardonnay


прочитај повеќе

03
IMG_2948-min

Cuvée White


прочитај повеќе

04
IMG_2956-min

Cuvée Red


прочитај повеќе

05
IMG_2960-min

Vranec


прочитај повеќе

06
IMG_2968-min

Rose


прочитај повеќе


Контакт

Скопје – Булевар Партизански одреди бр47/2/3 

Велес – Ул. Благој Ѓорев 59/1/1

Број за контакт – +389 71 810 000

[email protected]

 


Facebook


Instagram


Envelope

preloader