La Familia Wines

Која е тајната состојка на македонските вина, која ги прави Живи – отсликувајќи ја вековната историја на секоја педа почва; Мирисни – рефлектирајќи ги плодовите на секоја грутка земја; Непокорни – глаголејќи за карактерот на секоја гранка лоза?

Едноставно: Сонцето! Тоа кај нас секогаш свети најсилно…

Ние во La Familia се обидоваме да дадеме наш придонес кон винската култура. За тебе го одбравме најдоброто од централно-македонските виногорја, ги ангажиравме старите вински мајстори и сето тоа го преточивме во чаша вино.

La Familia Wines е наш одговор на амалгамот Земја, Сонце, Вино.

La Familia Wines ги предизвикува пасионирани познавачи, ги охрабрува љубопитните ентузијасти.

 

Стани и ти дел од нашата фамилија!

Контакт

Скопје – Булевар Партизански одреди бр47/2/3 

Велес – Ул. Благој Ѓорев 59/1/1

Број за контакт – +389 71 810 000

[email protected]

 

preloader