АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛАЦИ​

Нашите партнери се оние кои што го нудат најдоброто на пазарот на алкохолни пијалаци во светот. Нема поголем предизвик од тоа да го донесеме најдоброто за тебе, пред тебе.

Уживај одмерено и одговорно:

Ако возиш – не пиј:  Ако пиеш – не вози...

ВИНО

Е тука сме навистина специјалисти. Имаме посебно подготвен дел, чувствувај се како да си во винаријата што си ја барал одамна. Изборот е тежок: го имаме најдоброто од Македонија; највпечатливото од Регионот; најскокотливото од врвните италијански, француски и други мајстори на винскиот занает. Пробај го и виното со нашата етикета – La Familia. Ќе се вратиш повторно по него...

БЕЗ АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛАЦИ

Изборот на безалкохолни пијалаци го сведовме на врвни брендови, на top-of-the-mind. Секогаш студено, подготвено за твое задоволство и освежување. Изборот е твој...

ПОДАРОЦИ

Има ли некој што не сака подароци? Мали и големи; солени и благи; За роденден или за именден; За годишница од бракот или за првиот состанок; За новото вработување или за пензионирање. Ќе ни биде задоволство да ги слушнеме твоите барања, да помогнеме во изборот, а сето тоа вкусно и елегантно да го спакуваме. Истакни се од другите...

ПРЕХРАНБЕНИ ПРОИЗВОДИ

Ова е време на брзо живеење. Да, знаеме дека многумина од вас сметаат оти “во она време” беше поинаку. Но, ова се модерни времиња, така што доколку имаш намера да се закрепнеш со некаков свеж или вакумиран сендвич, грицки, чоколадо или нешто друго, во La Familia имаш дел посебно за тебе. Одбери си...

 

НЕПРЕХРАНБЕНИ ПРОИЗВОДИ

Имаш на ум нешто друго? Цигари и призводи од тутун; можеби цигарилоси или пури? Провери во нашиот хјумидор, имаме перфектен избор за тебе. А, можеби си во потрага по нешто друго? Побарај на полиците. Нашиот персонал со задоволство ќе ти помогне. Само прашај...

 

УСЛУГИ

Ти стоиме на располагање да ти го заштедиме твоето време, напор и, секако, пари. Наплата на сметки; лотариски игри на среќа; други услуги. На едно место во La Familia можеш да завршиш работа како на неколку шалтери низ градот. Побарај ја услугата за тебе...

 

РАЗНО

Има ли нешто што не набројавме? Секако дека има. La Familia е замислена како концепт кој што ширум ти ги отвора вратите и каде што можеш да најдеш сè што ти треба. Ако не најдеш, веројатно не си успеал да го видиш. Во секоа време персоналот е подготвен да ти помогне...