Предлози

Наш предлог за книга – Богат татко, сиромашен татко – Роберт Киосаки

Најпродаваната книга на Роберт Кијосаки „Богат татко, сиромашен татко“ го растресе финансискиот свет!

Претставува лична финансиска перспектива за целосно преиспитување на тоа како функционираат парите. Нè учи како да работиме на сопствената финансиска интелегенција, како да го забрзаме финансискиот прогрес и како ризикот да ни стане сојузник.

Богат татко, сиромашен татко е почетна точка за секој што сака да има контрола над својата финансиска иднина.